Despre noi

Florin DIACONU – Psiholog: psihologie clinica, psihoterapie integrativa (Asociatia de Psihoterapie Integrativa si Psihologie Clinica), Trainer, practicant in Terapia Yumeiho (Certificat de Societatea Romana de Yumeiho), tehnician nutritionist;

Apelarea la serviciile unui psihoterapeut sau psiholog nu reprezinta un semn de  slabiciune. Arata  un semn de maturitate, de constientizare ca lucrurile nu merg asa cum am dori si  este foarte “sanatos” sa cerem suport. Fie ca suferiti de depresie, atacuri de panica, sau alte tulburari emotionale, procesul psihoterapeutic poate aduce modalitati de a readuce echilibrul in viata dumneavoastra.

Din experienta, multi dintre cei care au apelat la serviciile de specialitate au inregistrat succese. Clientii marturisesc ca se felicita pentru ideea de a-si acorda putin timp pentru ei insisi.

Competenta de psiholog imi da dreptul de a lucra cu copii, adolescenti, adulti – individual, cupluri si familii.
In procesul psihoterapeutic folosesc elemente combinate din Psihoterapie scurta, orientata pe obiective si solutii, cognitiv-comportamentala, Psihoterapie de familie, si Hipnoza.

Pentru succesul demersului, este foarte importanta dorinta de schimbare si lucrul in echipa.  Acest lucru este determinat de afinitatea dintre dumneavoastra si psihoterapeut.

Cabinetul de psihoterapie este un spatiu unde va puteti simti intelesi, sustinuti, indrumati, fara a fi judecati, etichetati. Acest cabinet de psihoterapie se afla in Iasi si oricand va puteti face o programare, chiar si aici pe site.

Psihoterapia este un proces in urma caruia invatam sa nu mai repetam greselile trecutului si sa devenim activi in a ne alege directia in viata.
Unul dintre obiectivele psihoterapeutice este de a invata sa devenim independenti. Vom invata impreuna sa rezolvam problemele in cazul in care viata ne va pune iarasi fata in fata cu o tema similara.

Apeleaza cu incredere la un psiholog chiar acum si viata ta se va schimba.

Psiholog Florin Diaconu