Biorezenanta

Biorezonanta – O Binecunoscuta Metoda de Diagnosticare

Diagnosticare Biorezonanta – 100 lei

Terapie Biorezonanta – 50 lei

Ce este biorezonanta?

Biorezonanta este o metoda moderna de diagnostic si tratament, nou introdusa intre metodele de investigatie medicala:biorezonantadiagnostic
-diagnosticarea se realizeaza cu ajutorul unei aparaturi moderne de culegere a informatiei in sistem NLS (non-linear sistem).
-tratamentul de corectie energetica si bio-informationala de precizie (Meta Terapie) utilizeaza sisteme laser.
In prezent aceasta metoda este utilizata in cosmonautica, pe statiile orbitale.

Cum se realizeaza inregistrarea cu aparatul de biorezonanta?

Aparatura moderna de biorezonanta permite inregistrarea parametrilor bioelectromagnetici si evaluarea starii de sanatate intr-un interval foarte scurt de timp 20-30 minute.

Inregistrarea este neinvaziva si lipsita complet de efecte secundare. Singurele contraindicatii sunt perioada de graviditate si purtarea stimulatoarelor cardiace tip pacemaker. In timpul scanarii pacientul nu trebuie sa poarte asupra sa aparate generatoare de camp electro-magnetic (cum ar fi telefoanele mobile), si trebuie sa fie asezat la o distanta de cel putin 50-100cm de persoanele care il insotesc. Inregistrarea nu necesita nici o conditie prealabila (pacientul poate sa manance in orice moment inaintea inregistrarii, consumul de apa nu este obligatoriu, nu sunt necesare procedee evacuatorii, nu se folosesc substante de contrast).

Pacientul are posibilitatea sa vada pe monitorul unui calculator tot ceea ce se inregistreaza si poate sa-si faca singur o parere asupra starii sale generale de sanatate.
La finalul inregistrarii el va primi lista similaritatilor spectrale si concluziile medicale, realizate de catre medici cu experienta.

Ce se analizeaza cu aparatul de biorezonanta?
analiza-biorezonantaAnalizararea starii de sanatate a pacientului se realizeaza prin scanarea structurilor bio-electromagnetice ale intregului corp: sectiuni transversale din 5 in 5 cm la nivelul capului si trunchiului, sectiuni sagitale, antero-posterioare, la nivelul trunchiului si pelvisului,urmate de inregistrarea fiecarui organ: esofag, stomac, intestin subtire si intestin gros, pancreas, ficat, vezica biliara, nazo-faringe, laringe, arbore bronsic, plamani, inima, vasele mari de sange, circulatia coronariana, circulatia cerebrala, rinichi, vezica urinara, prostata, uter, ovare, glande enocrine: epifiza, hipofiza, tiroida, paratiroide, timus, suprarenale, ovaresau testicule: sistem nervos central: emisferele cerebrale, maduva spinarii, nervii spinali; analizatori, sistem osos, articulatii etc.

Fiecare organ este complex investigat pana la nivel tisular si chiar celular.

Aparatul detecteaza prezenta microorganismelor- bacterii, virusuri, fungi, helminti (viermi), testarea sangelui si testarea alergologica fara sa fie necesara prelevarea nici unei probe biologice.
Toate informatiile sunt stocate in calculator si pot fi accesate si comparate cu noi inregistrari realizate la diversele controale din timpul tratamentului.

Biorezonanta este o metoda eficienta de diagnostic, tratament si preventie.
Prin masurarea entropiei se pot decela tendintele organismului catre anumite afectiuni. Astfel, exista posibilitatea sa cunoastem de ce afectiuni vom suferi in viitor daca nu vom lua masurile necesare pentru inlaturarea cauzelor si reechilibrare eficienta.
Pentru afectiunile existente vom putea urmari gradul de instalare si perturbare a unui anumit organ precum si procesul de remisie pana in momentul vindecarii.
Pentru persoanele care se stiu a fi sanatoase, un astfel de control este suficient si necesar o data pe an.
Persoanele care prezinta un cumul de afectiuni este necesar sa realizeze controale periodice, din 2 in 2 luni pana la vindecare.

Care ar fi avantajele acestei metode de diagnostic comparativ cu medicina alopata?

Dintre multiplele avantaje pe care le are biorezonanta, se pot enumera:

  • de departe, cel mai important avantaj consta in faptul ca aparatul depisteaza din timp anumite boli, cum ar fi cancerul, tumorile, etc., inainte ca acestea sa se manifeste in corpul fizic, avand in vedere ca mai intai dezechilibrul apare in sfera bioenergetica a organismului, si de-abia apoi in corpul fizic. Acest lucru este extraordinar, deoarece permite depistarea din timp a acestor boli cand ele inca nu pot fi detectate prin alte metode de diagnostic, ceea ce permite o excelenta profilaxie a lor.
  • cea mai mare precizie dintre toate investigatiile cunoscute
  • absolut sigura, neinvaziva si nedureroasa (pacientul sta asezat linistit pe un scaun avand o pereche de casti inductoare pe urechi). Nu necesita pregatiri anterioare
  • economie de timp si bani
  • aduce informatii care s-ar putea obtine doar dupa consulturi la diferiti medici specialisti si analize de la multe laboratoare
  • descopera procesele patologice intr-o faza preclinica a dezvoltarii lor, cand n-au aparut inca simptome si dezechilibre majore, permitand astfel profilaxia si tratamentul precoce
  • ofera o imagine de ansamblu, permitand asocieri tip cauza-efect intre diferitele dezechilibre din organism
  • diagnosticul este ecologic, lipsit de efecte secundare, inclusiv pentru copii, gravide sau pacienti foarte slabiti
  • selectarea individuala a unei combinatii de remedii pe baza rezultatelor obtinute prin analiza computerizata
 • verificarea eficientei oricarui tratament printr-o metoda obiectiva computerizata vizualizabila si de catre pacient