Preturi masaj

Masaj Anticelulitic
anticelulita

Masajul Anticelulitic te ajuta sa scapi de aspectul de “coaja de portocala” al pielii si te face sa arati de nota 10! DURATA: 60 minute PRET NORMAL: 35 lei/ sedinta

(sedinta completa de 50 min.)              30 Lei      /     250 Lei  abonament 10 sedinte

(sedinta scurta de 25 min.)                    15 Lei

cu voucher reducere 30%.

 

Masaj Facial Young pretty woman receiving face massage

Masajul Facial Antirid este un masaj de intinerire a fetei prin eliminarea cercanelor si a ridurilor de expresie. Tehnica aplicata este naturala, relaxanta si isi are originea in vechea terapie holistica chineza de echilibrare energetica a meridianelor corpului.DURATA: 35 minute PRET NORMAL: 250 lei/ sedinta

(sedinta de 25 minute)                                         20 Lei      /  150 Lei  abonament 10 sedinte

cu voucher reducere 30%.

 

Masaj Relaxare relax1

Primul masaj cu care este bine sa incepi in cazul in care nu ai mai venit la noi la salon este masajul de relaxare. Ulterior, te vei putea decide ce stiluri de masaj iti plac si te fac sa te simti ca un nou nascut dupa ora de masaj. DURATA: 60 minute PRET NORMAL: 40 lei

( sedinta completa de 50 min.)                    35 Lei      /  250 Lei  abonament 10 sedinte

( sedinta scurta de 25 minute )                    15 lei

Masaj tonifiant – revitalizant ton 

( sed.completa 50 min.)                               35 Lei      /  250 Lei  abonament 10 sedinte

( sed.scurta de 25 min.)                              15 Lei

cu voucher reducere 30%.

 

Masaj “La 4 Maini” 4 maini

Masajul la 4 Maini este cel mai ravnit masaj. Doua terapeute iti lucreaza simultan fiecare muschi, ligament si tendon cu scopul de a te reechiliba fizic si mental.Durata: 60 minute
PRET NORMAL: 80 lei/ 60 min

cu voucher reducere 30%.

 

Masaj Capilar capilar

Masajul Capilar sau Indian Head Massage este poate una dintre cele mai placute si mai relaxante terapii pe care o poti incerca. Efectuat cu mare maiestrie masajul te relaxeaza complet si iti aduce garantat zambetul pe buze. DURATA: 30 minute PRET NORMAL: 25 lei/ sedinta.

cu voucher reducere 30%.

 

 Masaj Reflexoterapie reflexo

Reflexoterapia se realizeaza prin metode si tehnici orientale de presopunctura asupra centrilor energetici din palma si talpa. Masajul se efectueaza prin presiune cu degetele dar se poate realiza si cu ajutorul unui instrument special de ceramica.
Reflexoterapia aplicata in palma rezolva problemele legate de dureri de cap sau inima, in timp ce reflexoterapia in talpa ajuta la vindecarea organelor interne (ficat, pancreas, rinichi, plamani, etc.).
DURATA: 50 minute PRET NORMAL : 45 lei/ sedinta

Reflexoterapia (sedinta completa 35 min.)     35 Lei   /    300 Lei   abonament 10 sedinte

Reflexoterapia (sedinta scurta de 25 min.)     20 Lei

cu voucher reducere 30%.

 

 

 Drenaj limfatic drenaj

Daca sistemul limfatic nu functioneaza cum ar trebui, la inceput resimti doar astenia, lipsa poftei de viata, raceli frecvente, dupa care apar si semne precum edemele membrelor, accentuarea aspectului de celulita pe coapse si fese si chiar aparitia venectaziilor (vasele sparte).

Este foarte important ca pacientul sa fie foarte bine hidratat pe perioada curei de terapie. Un pacient care nu bea lichide suficiente nu va avea rezultate spectaculase.

La un masaj de drenare, cei vizati sunt ganglionii limfatici si traseul lor anatomic, pentru a detecta blocajele si pentru a reface permeabilitatea circuitului.Acest masaj este realizat pe traseul vaselor limfatice si are rolul de a conduce limfa blocata spre statiile ganglionare principale pentru ca mai apoi sa fie preluata si eliminata prin urina.

Primul semn pe care il observa majoritatea clientilor este schimbarea aspectului urinei. Aceasta este mai concentrata, inchisa la culoare si cu un miros diferit. Este primul semn ca terapia functioneaza.

Apoi sunt diminuate edemele si, odata cu acestea, incepe si pierderea centimetrilor. In cazul persoanelor care desi respectau o dieta si frecventau terapii de remodelare nu mai aveau rezultate, terapia de drenaj va functiona ca o deblocare, iar rezultatele atat pe pierderea kilogramelor, cat si pe diminuarea gradului de celulita vor aparea dupa prima sedinta.

Recomandam o sedinta o data pe saptamana, timp de minim 2 luni, dar frecventa poate varia, in functie de pacient, de la o sedinta la 4 zile la o sedinta la 10 zile.

Contraindicatii
Ca orice terapie corporala, si aceasta are contraindicatii, tocmai din aceasta cauza este important un diagnostic efectuat de medicul centrului inainte de a incepe orice terapie de remodelare. Aceasta terapie este clar contraindicata persoanelor cu tromoboze venoase profunde sau superficiale, pentru ca riscul la care se expun este unul major, drenajul putand sa le puna chiar viata in pericol.

Terapia mai este contraindicata persoanelor cu orice tip de neoplasm sau care au sau au avut recent o infectie. Ar mai fi si alte contraindicatii, precum leziuni cutanate la nivelul membrelor inferioare, dar acestea se stabilesc in functie de leziune, de caracterul ei, dar si de alti factori implicati.

DURATA 50 min. 60 lei PRET NORMAL

(sedinta completa de 40 min.)              45 Lei     /  350 Lei  abonament 10 sedinte

(sedinte scurta de 25 min.)                    30 Lei

cu voucher reducere 30%.

 

 

Masaj spate si zona cervicala b2ap3_thumbnail_cervical

O zona foarte solicitata este cervicalul (zona cefei si a umerilor).
Daca stam pe scaun, la calulator sau facem activitati manuale, atunci este nevoie sa ne sustinem corpul cu un masaj cervical. Acest masaj se incadreaza in categoria masaj terapeutic si dureaza in jur de 30 min, timp in care se lucreaza fiecare muschiulet, se preseaza pe punctele de tensiune, se incalzeste coloana si se reda clientului starea de sanatate, starea de bine.
Cu cat este mai afectata zona cu atat durerile sunt tot mai greu de suportat, sensibilitatea este crescuta astfel, primele sedinte de masaj sunt insotite de un oarecare disconfort.
Este important sa se insoteasca setul de 10 sedinte masaj cu exercitii medicale si daca sunt probleme la nivelul  coloanei se recomanda si sedinte de fizio-terpaie (tratament cu unde electrice, ultrasunete).
Masaul cervical corect este cel administrat prin netezire, incalzire, cu manevre blande si insistat cat mai mult. Durata este un punct cheie.

Pretul pentru acest tip de masaj este urmatorul: 30min – 35 ron.

cu voucher reducere 30%.