Terapie florala bach

Elibereaza-te de frici, incertitudini, anxietate, depresie, stres si oboseala!bach-flowers

Exista 38 de remedii florale Bach si fiecare remediu este asociat cu o stare emotionala. De exemplu, Olive este remediul pentru oboseala, Gorse este remediul pentru pesimism, Holly este remediul pentru gelozie, Mustard este remediul pentru depresie, Aspen este remediul pentru frica de necunoscut si Pine este remediul pentru sentimentul de vinovatie.

Avantajele terapiei florale Bach:

Este o terapie naturala si blanda, lipsita de reactii adverse. Toate remediile florale sunt preparate din plante pure, lipsite de orice fel de toxicitate, astfel incat nu exista pericolul unor efecte secundare in cazul unei supradoze sau a unei prescrieri incorecte.

Este o terapie care restabileste echilibrul emotional si garanteaza obtinerea unei stari de bine de durata. Remediile florale Bach trateaza cauzele sufletesti ale bolilor si indispozitiilor noastre, ne ajuta sa ne vindecam ranile emotionale si sa evoluam spiritual.

Este o terapie personalizata, care trateaza individul si nu boala.

Este o terapie indicata tuturor persoanelor, indiferent de varsta si de starea de sanatate. Remediile florale Bach s-au dovedit eficiente la copii, adolescenti, femei insarcinate, adulti, varstnici, la persoane cu boli acute, cronice sau aflate in stare critica.

Este o metoda de tratament compatibila cu orice alta forma de terapie. Tratamentele medicamentoase, psihoterapia, curele de detoxifiere, de revitalizare sau de slabire, acupunctura, terapia cranio-sacrala, reiki si alte forme de terapie energetica au o eficacitate crescuta daca sunt combinate cu terapia florala Bach.3252421

Este un sistem de tratament bazat pe conceptul de autovindecare. Conform filozofiei care sta la baza terapiei florale Bach, cauza tuturor bolilor si suferintelor noastre se afla in noi insine, iar adevarata vindecare vine din interior.

Dr.  Edward Bach a lasat mostenire un sistem de tratament simplu, pe care oricine poate invata sa-l utilizeze. Tot ce trebuie sa faci este sa identifici remediile care corespund starilor emotionale pe care le ai in prezent.