Florin DIACONU – Psiholog: psihologie clinica, psihoterapie integrativa, Psihoterapie Cognitiv Comportamentala, Hipnoza , Trainer, practicant în Terapia Yumeiho Gradul I ( Certificat de Societatea Română de Yumeiho ), nutriționist tehnician;

Apelearea serviciului este psihoterapeutică sau psihologă care reprezintă un semn de scrutin. Arata un semn de maturitate, de constientizare ca lucrări nu fuzionează așa cum îmi doresc și este foarte „sanatos” pentru un ceremonial suport. Fie ca suferiti de depresie, atacuri de panica, sau alte tulburari emotionale, pot oferi psihoterapeutice modalitati de a readuce echilibrul in viata umana.

Dintre experiență, multe dintre cele de îngrijire au apelat la serviciul de specialitate și înregistrează succese. Clientii marturisesc se pot felicita pentru ideea de a-si acorda putin timp pentru ei insisi.

Competență de psihologie imi da scurtă lucrare cu copii, adolescenți, adulți – individuale, cupluri și familii.
În utilizarea elementelor psihoterapeutice se combină elementele de Psihoterapie scurta, orientate pe obiective și solutii, cognitiv-comportamentala, Psihoterapie de familie, și  Hipnoza .

Pentru succesul demersului, este foarte importantă dorința schimbării și lucrul în echipă. Acest lucru este determinat de afinitate între întreținerea și psihoterapeutul.

Cabinetul de psihoterapie este un spatiu unde se poate simti intelesi, sustinuti, indrumati, fara a fi judecati, etichetati. Acest cabinet de psihoterapie se găsește în Iași sau oricând se poate confrunta cu o programare, chiar și aici pe site.

Psihoterapia este un proces în urma caruia invatam sa nu mai repetam greselile trecute și să devină activi într-un ne direct direct în viață.
Unul dintre obiectivele psihoterapeutice este o invatație devenită independentă. Vom invata impreuna sa rezolvăm problemele în cazul în îngrijirea vieții ne va pune iarasi fata în fata cu tema similară.

Apeleaza cu incredere un psiholog clar chiar dacă se va schimba.

Psiholog Florin Diaconu